Hit sezony! Plněný hermelín vás uchvátí a je hotový za 5 minut

Vk6N2

[block]1[/block]

Letní poča­sí pří­mo volá po vyse­dá­vá­ní pod širou oblo­hou při zapa­da­jí­cím slun­ci. Ať už se vydá­te na pik­nik, na tera­su, nebo na bal­kon, vždy to bude chtít deli­ka­te­su ke sklen­ce něče­ho osvě­žu­jí­cí­ho. Připravte si ji během pěti minut.

Dejte her­me­lí­nu styl. Upusťte od naklá­dá­ní a při­prav­te deli­ka­te­su, kte­rá se bude per­fekt­ně hodit k vínu, pivu i cide­ru. Stačí jen pár suro­vin a vykouz­lí­te pohoš­tě­ní, za kte­ré vás všich­ni pochvá­lí.

Hermelín plněný sušenými rajčaty a ořechy

Na 1 her­me­lín bude­te potře­bo­vat: 1 vět­ší her­me­lín nebo camem­bert, 2 lžič­ky más­la, 1 celé suše­né raj­če, 1 lží­ci nadrob­no pokrá­je­ných peka­no­vých oře­chů, ¼ lžič­ky najem­no pokrá­je­né­ho česne­ku

Postup: Hermelín podél­ně rozříz­ně­te a z obou polo­vin vydla­bej­te lžič­kou vnitřek. Nechte okra­je sil­né asi 1 cm. Vydlabanou část vlož­te do mis­ky a s más­lem ji roz­mač­kej­te vid­lič­kou. K sýro­vé hmo­tě pak při­dej­te nadrob­no pokrá­je­né suše­né raj­če, oře­chy a česnek a důklad­ně pro­mí­chej­te.

Vydlabané čás­ti sýra zaplň­te smě­sí, při­tisk­ně­te k sobě, zabal­te do fólie a nech­te v led­ni­ci ale­spoň hodi­nu odpo­čí­vat.

Plněný sýr ser­ví­ruj­te roz­krá­je­ný na osmin­ky s kous­ky peči­va.

Líbí se Vám náš článek, dejte o něm vědět internetu:


Ohodnoťte článek


Profilový obrázek

Redaktor webu: Dnešnídoba.cz

Chcete být informováni o nových článcích? Přidejte se na náš...

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


|

Související příspěvky: