Grilované kuře podle šéfkuchaře: Ďábelsky dobrá specialita!

Máte rádi jíd­la, kte­rá mají říz? Tak to je dneš­ní lahůd­ka přes­ně pro vás! Připravte si s námi ďábel­ské kuřát­ko, vhod­né na gril i na pánev.

Dnešní pořad Kuchař ví! inter­ne­to­vé tele­vi­ze Stream.cz potě­ší všech­ny milov­ní­ky křeh­ké­ho kuře­cí­ho masa s pořád­nou dáv­kou chil­li papri­ček. Zdeněk Marcín, šéf­ku­chař Pražského kuli­nář­ské­ho insti­tu­tu, vám před­ve­de recept, kte­rý na let­ních gri­lo­vač­kách doo­prav­dy oce­ní­te.

Pojďte se podí­vat, jak při­pra­vit pikant­ní kuře, kte­ré voní po česne­ku, chil­li a bylin­kách, a na gril je pros­tě per­fekt­ní. Navíc se dozví­te tipy, jak kuře s kos­tí správ­ně naříz­nout a mari­no­vat, aby dob­ře nasá­lo chuť mari­ná­dy a rych­le­ji se pro­peklo.

Grilované kuře podle šéfkuchaře: Ďábelsky dobrá specialita!
Ohodnoťte článek

DD

Redaktor webu: Dnešnídoba.cz

Související příspěvky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *