Kritiky.cz > Vaření > Už jste jedli kukuřici vařenou v mléce? Měli byste ochutnat!

Už jste jedli kukuřici vařenou v mléce? Měli byste ochutnat!

fb 1502950324kukurydza

Pravděpodobně nee­xis­tu­je oso­ba, kte­rá v létě nesní ale­spoň jed­nu kuku­ři­ci! Je to také povin­ná pří­lo­ha ke gri­lu. Tento způ­sob pří­pra­vy kuku­ři­ce bude ješ­tě chut­něj­ší! Potřebujeme:

- 4 kuku­ři­ce
- 600 ml vody
- 1 l mlé­ka
- 80 g más­la
- čer­s­tvý tymi­án
- čajo­vá lžič­ka soli

Začneme tím, že v hrn­ci smí­chá­me vodu s mlé­kem, při­dá­me sůl a tymi­án a nako­nec más­lo.

Když je voda hor­ká, vlo­ží­me kuku­ři­ci. Vaříme 10-15 minut. Dobrou chuť!

Článek byl převzat z webu  Dnešnídoba.cz

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


|

Stránka načtena za 1,48024 s | počet dotazů: 208 | paměť: 54261 KB. | 14.04.2021 - 18:35:43
X