Kritiky.cz > Domácí rady > Sedmikráskové kapary

Sedmikráskové kapary

sedmikraska
sedmikraska
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...


Suroviny:

1 lžič­ka soli

2 hrs­ti kvě­tů sed­mi­k­rás­ky

125 ml octa

Postup:

Sedmikráskové kvě­ty posyp­te lžič­kou soli a nech­te půso­bit při­bliž­ně 3 až 4 hodi­ny.

Květy spo­lu s octem svař­te a vař­te ješ­tě dal­ších pět minut.

Horkou teku­ti­nu roz­lij­te do lah­ví a nech­te stát 2 týd­ny.

Po uply­nu­tí této doby jsou kapa­ry pro­sy­ce­né a může­te si je vychut­nat k vaře­ným vej­cím,

rýžo­vým a zele­ni­no­vým jídlům, k pokr­mům z ryb, hoř­čič­ným omáč­kám či ovčí­mu sýru.

 


Článek je sou­čás­tí webu target=„_blank“ rel=„noopener“>Domácírady | Rady pro váš dům - recepty,zdraví, vaře­ní, tren­dy...


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 4,27167 s | počet dotazů: 272 | paměť: 71813 KB. | 29.03.2024 - 07:37:50