Kritiky.cz > Novinky v nakladatelstvích > Vyšla nová knížka spisovatelky Ivy Pekárkové

Vyšla nová knížka spisovatelky Ivy Pekárkové

DSC08091
DSC08091
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

V pon­dě­lí 8.října pro­bě­hl v Praze v Paláci knih Luxor křest nové kni­hy Ivy Pekárkové, spi­so­va­tel­ky žijí­cí v Londýně, kte­rá se jme­nu­je Třísky.

Úvodního slo­va na křtu se uja­la paní Magdalena Deiml, ředi­tel­ka mar­ke­tingu a PR, kte­rá se při­ví­ta­la s účast­ní­ky křtu a před­sta­vi­la hos­ty, kte­rý­mi byly: paní Iva Pekárková, spi­so­va­tel­ka a autor­ka kni­hy, paní Vlasta Brtníková March, kmo­t­ra kni­hy a vice­pre­zi­dent­ka Prague Writers´ Festivalu, paní Romana Jarolímová, pro­gra­mo­vá ředi­tel­ka a redak­tor­ka kni­hy, a paní Zdenka, před­lo­ha hrdin­ky romá­nu.

Následně se uja­la slo­va paní Romana Jarolímová, kte­rá struč­ně poho­vo­ři­la o prá­ci na kni­ze. Poté autor­ka kni­hy, paní Iva Pekárková, sezná­mi­la účast­ní­ky křtu o tom, jak kni­ha vzni­ka­la, jak se sezná­mi­la s paní Zdeňkou a jejím pří­bě­hem, ad. Paní Vlasta Brtníková March pak podotkla, že je sice kmo­trou nové kni­hy Ivy Pekárkové, že už vyšlo 10 knih od této autor­ky, tak prý není potře­ba ani kmo­t­ry. Zmínila také to, že paní Iva Pekárková si vždy vybe­re aktu­ál­ní téma, kte­rá pro­po­jí se žur­na­lis­ti­kou. Tématem kni­hy Třísky je vztah mezi Češkou a cizin­cem, jak se jejich vztah vyví­jel a co na své ces­tě za spo­leč­ným živo­tem muse­jí pře­ko­ná­vat.

Kniha vychá­zí v nakla­da­tel­ství Mladá fron­ta.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,57527 s | počet dotazů: 258 | paměť: 72025 KB. | 19.04.2024 - 21:52:10