Partnerské stránky: Simpsonovi.Blog | Rick a Morty | Rozčarování | Futurama
Kritiky.cz > Filmy > Filmové recenze > Madagascar 3 - Recenze - 100 %

Madagascar 3 - Recenze - 100 %

MAD1
MAD1

Po dlou­hé době mě nalá­ka­la do kina novin­ka ani­mo­va­né­ho fil­mu Madagaskar, tře­tí pokra­čo­vá­ní uspěš­né­ho dob­ro­druž­ství neroz­luč­ných zví­ře­cích kama­rá­dů. Musím říci, že toto pokra­čo­va­ní mne vel­mi mile pře­kva­pi­lo, film byl shléd­nut ve 3D a musím říci, že líst­ku na ten­to film mi neby­lo líto. Film hod­no­tím vel­mi vyso­ko, auto­ři si sku­teč­ně dali zále­žet a je vidět jaký­si dost vel­ký skok v kva­li­tě. Pojetí pří­bě­hu má stá­le stej­ný cíl nicmé­ně ten­to­krát tvůr­ci dosa­di­li do pří­bě­hu dal­ší dob­ro­druž­ství a to, že naši zví­ře­cí hrdi­no­vé pří­jdou na to, že zoo sku­teč­ně není pro ně a vrá­tí se ke svým novým cir­ku­so­vým přá­te­lům.

Opravdu musím film povznést nejen po hudeb­ní strán­ce, ale hlav­ně po gra­fic­ké, kou­ká­ní bylo poži­tek pro oči, mno­ho barev hez­ké poje­tí pří­bě­hu nebo, jak by řekl veli­tel tuč­ná­ků MISE. Co se týká hovo­ro­vos­ti ve fil­mu najde­te od začát­ku až dokon­ce vtip­né scé­ny, smá­li se nejen děti, ale i dospě­lí. Madagascar 3 byl od záčat­ku až dokon­ce jed­no vel­ké pře­kva­pe­ní a pro­to mi bylo líto, že už kon­čil, trouf­nu si říci, že ten­to díl je nelep­ší, co kdy DreamWorks nato­čil. Pokud máte děti nebo jste dospě­lí a milu­je­te zábav­né ani­má­ky, je to to pra­vé pro Vás. Užasný nový pří­běh, úžas­ná gra­fi­ka, úžas­ný hudeb­ní dopro­vod a hlav­ně pořád­ná por­ce zába­vy, kte­rá sto­jí za to vidět bez výči­tek útra­ty.

Opravdu není co zkri­ti­zo­vat, jen dou­fám, že se dočká­me dal­ší­ho stej­ně úžas­né­ho pokra­čo­vá­ní.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup

Části seriálu:  Madagaskar


  • Madagaskar 2: Útěk do Afriky10. září 2021 Madagaskar 2: Útěk do Afriky Známá parta z jedničky ve složení lev Alex, zebra Marty, hrošice Gloria a žirafák Melman se  vrací! Tentokrát si to namíří z Madagaskaru letecky přímo na africký kontinent. Tam již na […] Posted in Retro filmové recenze
  • Madagaskar - Madagascar19. prosince 2005 Madagaskar - Madagascar Počítačové animované filmy mají v posledních letech na růžích ustláno (ne, že by k nim snad kritici byli milejší, ale diváci je mají celkem v oblibě). Tituly jako Shrek nebo Doba ledová […] Posted in Filmové recenze
  • Policajt v Beverly Hills II18. února 2022 Policajt v Beverly Hills II Polda z Beverly Hills II je americká akční buddy komedie z roku 1987, kterou režíroval Tony Scott, scénář napsali Larry Ferguson a Warren Skaaren a hlavní roli ztvárnil Eddie Murphy. Jedná […] Posted in Speciály
  • Vřískot 210. ledna 2022 Vřískot 2 V kině začíná houstnout atmosféra. Všude kolem jsou lidé v maskách s fosforeskujícími noži (pozornost od filmové společnosti). Začíná premiéra nového filmu Ostří, který byl natočen podle […] Posted in Retro filmové recenze
  • Matrix Resurrections (The Matrix Resurrections) – Recenze – 60 %23. prosince 2021 Matrix Resurrections (The Matrix Resurrections) – Recenze – 60 % Původní Matrix z roku 1999 se stal jedním z nejvlivnějších filmů moderní kinematografie, přišel do kin v době největšího rozkvětu digitálních technologií a otevřel dveře 21. století, éře […] Posted in Filmové recenze
  • Matrix Revolutions16. prosince 2021 Matrix Revolutions Třetí a poslední díl rozporuplné trilogie máme tady. Stojí to za to? Je to asi na každém z nás… Je zajímavé, jak se téměř všem líbil první díl Matrixu a jak ve velké většině případů […] Posted in Retro filmové recenze
  • Matrix Reloaded9. prosince 2021 Matrix Reloaded A je to tady. Jste si úplně jistí tím, čím si myslíte, že jste? Dlouho po prvním díle jsem ani netušil, že se dočkáme pokračování. Všechno to začalo vřít až pár týdnů před uvedením […] Posted in Retro filmové recenze
  • Noc v muzeu 226. července 2021 Noc v muzeu 2 Ben Stiller, mimo jiné hlavní postava této komedie, nemá za sebou příliš úspěšné období, co se týče kasovních titulů. Snímek Těsně vedle 2007 od režiséru Farellových, na který se celý štáb […] Posted in Retro filmové recenze
  • Spirála strachu: Saw pokračuje | Spiral: From the Book of Saw1. července 2021 Spirála strachu: Saw pokračuje | Spiral: From the Book of Saw Značka SAW byla po několika posledních dílech už značně vyčpělá a tak ji tvůrci na nějakou dobu uložili k ledu. Před pár lety do kin přišel pokus o svěží vítr v podobě hororu Jigsaw, to […] Posted in Filmové recenze
  • Godzilla – První představení "MonsterVerse"6. dubna 2021 Godzilla – První představení "MonsterVerse" Je tomu už více než šedesát let, co přišla do kin první příšera atomového věku. K tomuto velkému výročí natočili Američané další oslavný film s touto japonskou ikonou. Bohužel celému […] Posted in Retro filmové recenze
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


|

Stránka načtena za 2,32353 s | počet dotazů: 235 | paměť: 56288 KB. | 29.05.2022 - 04:49:52