Partnerské stránky: Simpsonovi.Blog | Rick a Morty | Domacírady
Kritiky.cz > Profily osob > Jaroslav Kaňkovský

Jaroslav Kaňkovský

Jaroslav Kaňkovský (1. led­na 1944 - 3.6.2014) byl čes­ký herec, mode­rá­tor a dabér. Pochází z herec­ké rodi­ny. Hodně dabo­val v němec­kém kri­mi­nál­ním seri­á­lu Kobra 11, nebo také zná­mým tónem hla­su namlu­vil Mrzouta ze Šmoulů. Jeho hla­sem mlu­vi­li napří­klad Bill Nighy či John Hurt.

Herecká filmografie

  • Bathory (2008)
  • Černá sanit­ka (TV seri­ál) (2008)
  • Kameňák 2 (2004)
  • Z pek­la štěs­tí 2 (2001)
  • Přísahám a sli­bu­ji (TV seri­ál) (1990)
  • Růže pro Algernon (1987)
  • Komedie s růže­mi (1984)
  • Sen noci sva­to­jan­ské (diva­del­ní záznam) (1984)
  • Plechová kava­lé­rie (TV seri­ál) (1979)
  • Julius a Ethel (1978)
  • Slovácko sa nesúdí (TV seri­ál) (1974)
  • Jana Eyrová (TV seri­ál) (1972)
  • Dispečer (TV seri­ál) (1971)
  • Doktor a běsi (1966)
  • Žárlivec (nezná­mo kdy)

Detaily o článku Jaroslav Kaňkovský

Články převzaté z české Wikipedie.

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


|

Stránka načtena za 1,56142 s | počet dotazů: 239 | paměť: 53314 KB. | 27.09.2021 - 03:45:58