Partnerské stránky: Simpsonovi.Blog | Rick a Morty | Domacírady
Kritiky.cz > Dabing > Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená - recenze

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená - recenze

Petr Rychlý 4

Dnes při­ná­ší­me recen­zi na novou Transylvánii!

Petr Rychlý jako Adam Sandler (Drákula) je stej­ně bez­chyb­ný jako v dílech před­cho­zích. Drákula a jeho mimi­ka jsou na dabing vel­mi těž­ká zále­ži­tost, vyža­du­je­te přes­né nača­so­vá­ní a pre­ciz­ní pří­stup jak her­cův, tak reži­sé­rův. Když se tu smí­chá dob­rá úpra­va, jeden z nej­ta­len­to­va­něj­ších dabin­go­vých her­ců a peč­li­vá reži­sér­ka, je jas­né, že role musí dopad­nout skvě­le.

Petr Rychlý jako Drákula v LS Productions.

Petr Rychlý jako Drákula v LS Productions.

Hodnotit mata­do­ry před­cho­zích dílů jako jsou Lucka Vondráčková, kte­rá sem při­le­tě­la pře­de­vším kvů­li dabin­gu nové­ho dílu, Ondra Brzobohatý či Filip Švarc, kte­rý zde skvě­le rapu­je, asi nemá smy­sl. Naopak bych zmí­nil nováč­ky v obsa­ze­ní. Studiu LS je čas­to zazlí­vá­no, že nean­ga­žu­jí tolik zná­mých tvá­ří do dabin­gů, spí­še obsa­zu­jí zná­mé dabin­go­vé hla­sy na jis­to­tu. Ono ne vždy je dob­ré, mít v dabin­gu zná­mou tvář. Když dabing tře­ba ani nezvlá­dá. Dokáže to napáchat více ško­dy než užit­ku. To ale není pří­pad Hotelu Transylvánie.

Iva Pazderková ač dabu­je mini­mál­ně, hlav­ní roli bez­pro­blé­mu utáh­ne. Kdo se mi líbil ohrom­ně byl Petr Čtvrtníček, jsem veli­ce rád, že byl anga­žo­ván, a divím se, že není reži­sé­ry obsa­zo­ván čas­tě­ji, pro­to­že tohle bylo skvě­lé, umí dob­ře pra­co­vat s hla­sem, into­no­vat - do ani­má­ků se hodí, dou­fám, že ho usly­ší­me čas­tě­ji. Také se mi líbi­lo jak si Tomáš Borůvka pora­dil s roz­li­še­ním jed­not­li­vých postav gremli­nů a co mě taky potě­ši­lo, návrat her­ců z prv­ní­ho dílu - skvě­le into­nač­ně dabu­jí­cí­ho Pavla Tesaře a paní Jaroslavu Brouskovou.

Líbil se mi i pře­klad a úpra­va, zvláš­tě, když tam na vás vybaf­ne SORRY JAKO.

Dabingu dávám 10/10.

  • Hotel Transylvánie 214. února 2016 Hotel Transylvánie 2 Tak zas vyšel na domácí nosiče další dětský film. Je to zábavné, hororové a vždy skončí dobrým koncem. Kdo zná Hotel Transylvánie, tak ví, že je to o tom, že nejslavnější upír, jak je […] Posted in Filmové recenze
  • Hotel Transylvánie 2 | Hotel Transylvania 2 [70%]30. září 2015 Hotel Transylvánie 2 | Hotel Transylvania 2 [70%] Parta strašidel nestvůr a krvežíznivých stvoření v zábavné podobě pro dětské publikum se vrací. Od včerejšího dne naleznete v nabídce tuzemských i slovenských kin pokračování úspěšné […] Posted in Filmové recenze
  • Hotel Transylvánie 2 - Obsah/O filmu29. září 2015 Hotel Transylvánie 2 - Obsah/O filmu OBSAH Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit. Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery a ten se proto otevírá i lidským […] Posted in Speciály
  • Hotel Transylvánie – Genndy Tartakovsky se nám prvně představil ve filmu15. února 2019 Hotel Transylvánie – Genndy Tartakovsky se nám prvně představil ve filmu Bram Stoker, autor slavného románu o nejznámějším upírovi všech dob, se musel ve svém hrobě nejen obracet, on v něm musel přímo rotovat, když režisér Genndy Tartakovsky udělal z jeho […] Posted in Retro filmové recenze
  • Hotel Transylvánie - o filmu26. září 2012 Hotel Transylvánie - o filmu „Hotel Transylvánie je příběh a otci a dceři – jen je tím otcem zkrátka Drákula,“ vysvětluje Genndy Tartakovsky, režisér snímku. „Stejně jako všichni otci je až přehnaně starostlivý a […] Posted in Filmové premiéry
  • Machři 2 - 55 %20. srpna 2013 Machři 2 - 55 % Lenny (A.Sandler) se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne (Salma Hayek) a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. […] Posted in Filmové recenze
  • Když si Chuck bral Larryho16. března 2021 Když si Chuck bral Larryho Není těžké si vyvodit z názvu to, že film se bude týkat homosexuální tématiky. Nečekejte žádnou druhou Zkrocenou horu, ale něco poněkud méně vážného. Ale současně je pravda to, že i když […] Posted in Retro filmové recenze
  • Hubieho Halloween8. října 2020 Hubieho Halloween Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek..... Adam Sandler je […] Posted in Filmové recenze
  • Země zítřka - Spojení tvůrce Simpsonových s tvůrcem Ztracených nedopadne to dobře!26. června 2019 Země zítřka - Spojení tvůrce Simpsonových s tvůrcem Ztracených nedopadne to dobře! Špatná budoucnost nikoho neděsí! A to je špatné, velice špatné. S tím se musí něco udělat.  Jestli to nezajímá běžné lidi, pak musí nastoupit robotická dívka Athena se svou utkvělou […] Posted in Retro filmové recenze
  • 50x A Stále Poprvé29. září 2018 50x A Stále Poprvé Jak mnozí víte, je to docela nový a dost podařený film. Vypráví o mladíkovi(Henrym) a o jedné pěkné slečně(Lucy). Henry, to je velký sukničkář, který neustále střídá jednu blondýnu za […] Posted in Retro filmové recenze
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


|

Stránka načtena za 1,93826 s | počet dotazů: 227 | paměť: 53279 KB. | 05.12.2021 - 11:32:23