Kritiky.cz > Filmy > Filmové recenze > Festival Bollywoodského filmu

Festival Bollywoodského filmu

200610091951 obr2
200610091951 obr2
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

4. roč­ník fes­ti­va­lu pro­běh­ne ve dnech 9. - 15. říj­na za účas­ti fil­ma­řů, kte­ří mají s Bollywoodem co do čině­ní. Jako kaž­do­roč­ně se akce bude konat v kinech AeroSvětozor v Praze.

Na roz­díl od pře­de­šlých roč­ní­ků, kdy se fes­ti­val sou­stře­dil výluč­ně na obe­zná­me­ní čes­ké­ho pub­li­ka s komerč­ním poten­ci­á­lem indic­ké­ho fil­mo­vé­ho prů­mys­lu, letos se zamě­ří na sou­čas­né tren­dy v Bombaji a na to, jak ovliv­ňu­jí pohled na Bollywood v již­ní Asii i v zahra­ni­čí. Filmy vybra­né pro letoš­ní fes­ti­val jak vychva­lu­jí, tak i kri­ti­zu­jí sou­čas­né tren­dy toho­to fil­mo­vé­ho prů­mys­lu.

Na fes­ti­va­lu se před­sta­ví bom­baj­ská celebri­ta a fil­mo­vý pro­fe­si­o­nál Subhash Ghai, dále Nabin Subba, jenž brá­ní nepál­skou kine­ma­to­gra­fii před bolly­wo­od­ským vli­vem a v Kanadě žijí­cí Kaspar Saxena, zamě­řu­jí­cí se na to, jak Bollywood ovliv­nil indic­ké fil­ma­ře v diaspo­ře. Každý host před­sta­ví svůj film a také budou v prů­bě­hu fes­ti­va­lu dis­ku­to­vat při ote­vře­ných pane­lo­vých dis­ku­sích.

VÍCE INFORMACÍ ZDE


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,56021 s | počet dotazů: 266 | paměť: 71836 KB. | 29.03.2024 - 07:09:23