Kritiky.cz > Pro ženy > Zdraví > Cibulový sirup

Cibulový sirup

cibule

Užívá se při nachla­ze­ní a kaš­li, a to vždy kaž­dou hodi­nu po jed­né čajo­vé lžič­ce.

Suroviny:

něko­lik vel­kých cibu­lí

150 g hně­dé­ho cuk­ru

100 ml vody (u dru­hé vari­an­ty siru­pu)

Postup:

Několik vel­kých cibu­lí nakrá­jí­me na plát­ky a smí­chá­me s cuk­rem, pokud mož­no s hně­dým cuk­rem.

Takto vzniklou směs nechá­me při­bliž­ně 15 hodin ule­žet. Během této doby ode­bí­rá­me tvo­ří­cí se šťá­vu.

Anebo dru­há vari­an­ta siru­pu:

Velkou cibu­li roz­mi­xu­je­me se 100 g vody, vyli­su­je­me šťá­vu a při­dá­me 150 g hně­dé­ho cuk­ru.

Svaříme na sirup.

Zdroj Foto: Pixabay

 

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


|

Stránka načtena za 2,41274 s | počet dotazů: 201 | paměť: 54334 KB. | 15.04.2021 - 04:41:20
X