Kritiky.cz > Pro ženy > Zdraví > Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

bylinkovémaslo

Suroviny:

250 g změk­lé­ho más­la

4 až 6 polév­ko­vých lžic čer­s­tvých byli­nek

(meduň­ka, pažit­ka, petr­žel, kop, okvět­ní plát­ky měsíč­ku, řeři­cha)

sůl

Postup:

Důkladně pro­mí­chej­te všech­ny suro­vi­ny tak, aby bylo más­lo krás­ně nadý­cha­né a vláč­né.

Můžete ozdo­bit jed­lý­mi kvě­ty brut­ná­ku, měsíč­ku, sed­mi­k­rás­ky, pažit­ky.

Stejným způ­so­bem lze vylep­šit i tave­né sýry, luči­nu nebo tva­roh.

Zdroj Foto: Pixabay

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


|

Stránka načtena za 1,96799 s | počet dotazů: 207 | paměť: 50080 KB. | 10.04.2021 - 16:43:40