Kritiky.cz > Spoilery > S07E02: Stormborn

S07E02: Stormborn

game
game
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Obsah dru­hé epi­zo­dy sed­mé série seri­á­lu Hra o Trůny.

Dračí Kámen

Daenerys se svý­mi rád­ci před­sta­vu­je svým spo­jen­cům (Olenna Redwyne a Ellaria Písek s dce­ra­mi)  plán na vpad­nu­tí do Králova pří­sta­viš­tě a dal­ších spří­z­ně­ných krá­lov­ství. Po pora­dě se setká s Melisandrou, kte­rá jí za nové­ho spo­jen­ce dopo­ru­čí Johna Sněha.

Zimohrad

John Sníh rea­gu­je na výzvu Daenerys, nepo­slech­ne své vaza­ly a vydá se na Dračí Kámen. Místo něho nastu­pu­je jako krá­lov­na Severu Sansa.

Královo přístaviště

Cersei svo­lá­vá své přá­te­le a postup­ně při­pra­vu­je plán na zni­če­ní dra­ků a ochra­nu Králova pří­sta­viš­tě. Ve skle­pe­ní obje­vu­je kost­ry mrtvých dra­ků Targaryenů a také obje­vu­je novou zbraň.

Na Citadele

Sam zaha­ju­je léče­ní Joraha, kte­rý se naka­zil Šedým lupu­sem. Provádí uni­kát­ní, pou­ze jed­nou vyzkou­še­nou léčbu, kte­rá je i pro něj vel­mi ris­kant­ní.

Příběh Aryy

Arya v hos­po­dě potká své­ho kama­rá­da Horkého Koláče, kte­rý ji sezná­mí s tím, že její bra­tr se stal krá­lem Severu, a tak mís­to ces­ty na jih zvo­lí ces­tu na sever, kde potká prav­dě­po­dob­ně svou vlči­ci „Nymerii“, kte­rá plá­no­va­la spo­lu se svou smeč­kou napad­nout osa­mo­ce­nou Aryu a její­ho koně. Nakonec Arya zdár­ně pře­ži­je bez boje, pro­to­že si vlci útok roz­mys­lí.

Někde na moři

Spojenci Daenerys se vydá­va­jí na ces­tu, aby napad­li vaza­ly Cersei. Během ces­ty je ale napad­ne Euron Greyjoy, kte­rý vyu­ži­je momen­tu pře­kva­pe­ní. Lodě spá­lí a zabi­je Nymerii Písek, Obaru Písek i Yaru. Theon ute­če. Do Euronova zaje­tí se dosta­ne Ellaria Písek a její  jedi­ná dce­ra, kte­rá pře­ži­la.


Děkuji Karolině Koblížkové za korek­tor­ské prá­ce 🙂


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,77675 s | počet dotazů: 257 | paměť: 72083 KB. | 24.04.2024 - 12:52:50