Spolupracujeme s:  IZDoprava.cz | MujTip.Info | ČSKR.CZ | X-Box-hry | Simca's web

Gal Gadot





Hodnocení článku:
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Nahrávám...


Gal Gadot je Izraelská hereč­ka, půvo­dem byla model­ka. Její herec­ká drá­ha zača­la v roce 2009, kdy hrá­la Gisele v sérii Rychle a zbě­si­le. Její nej­slav­něj­ší role je Wonder Woman ve fil­mu Batman v Superman: Úsvit spra­ve­dl­nos­ti, kde hra­je roli Wonder Woman/Diany Price.

V roce 2003 se sta­la v rod­né zemi Izraeli Miss, její před­ci jsou ze ¼ Němci, ze ¼ Poláci, ze ¼ Rakušané a z ¼ je Češka. Kolem 20. let byla člen­kou izra­el­ské armá­dy na dva roky, kde se nau­či­la dis­ci­plí­ny a respek­tu.

28. řij­na roku 2008 si vza­la své­ho pří­te­le v hote­lu v Tel Avivu, naro­di­la se jim dce­ra. Vlastní motor­ku Ducati Monster-S2R, hra­je tenis, bas­ket­ball a dal­ší spor­ty.

Filmografie

2019 Justice League Part Two
2017 The Justice League Part One
2017 Wonder Woman
2016 Batman v Superman: Úsvit spra­ve­dl­nos­ti
2016 Criminal
2016 Keeping Up with the Joneses
2016 Triple 9
2015 Rychle a zbě­si­le 7
2014 Shoshana kha­lou­tz mer­ka­zi
2013 Rychle a zbě­si­le 6
2011 Rychle a zbě­si­le 5

Jiří Borový

Majitel a šéf­re­dak­tor Kritiky.cz

↓ Komentáře k článku ↓

Související příspěvky:


X
Sledujte také Kritiky.cz na
Facebook nebo na Twitteru.
Kritiky.cz

Follow @Kritiky_cz