Spolupracujeme s:  IZDoprava.cz | MujTip.Info | ČSKR.CZ | X-Box-hry | Simca's web

Gal Gadot



Hodnocení článku:
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Nahrávám...


Gal Gadot je Izraelská herečka, původem byla modelka. Její herecká dráha začala v roce 2009, kdy hrála Gisele v sérii Rychle a zběsile. Její nejslavnější role je Wonder Woman ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, kde hraje roli Wonder Woman/Diany Price.

V roce 2003 se stala v rodné zemi Izraeli Miss, její předci jsou ze ¼ Němci, ze ¼ Poláci, ze ¼ Rakušané a z ¼ je Češka. Kolem 20. let byla členkou izraelské armády na dva roky, kde se naučila disciplíny a respektu.

28. řijna roku 2008 si vzala svého přítele v hotelu v Tel Avivu, narodila se jim dcera. Vlastní motorku Ducati Monster-S2R, hraje tenis, basketball a další sporty.

Filmografie

2019 Justice League Part Two
2017 The Justice League Part One
2017 Wonder Woman
2016 Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
2016 Criminal
2016 Keeping Up with the Joneses
2016 Triple 9
2015 Rychle a zběsile 7
2014 Shoshana khaloutz merkazi
2013 Rychle a zběsile 6
2011 Rychle a zběsile 5

Jiří Borový

Majitel a šéfredaktor Kritiky.cz

Koment...

↓ Komentáře k článku ↓

Související příspěvky:

  • Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti – 70 %24. března 2016 Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti – 70 % Svět je malý pro dva hrdiny. Batman a Superman měli už mnoho filmů, seriálů a samozřejmě i komiksů. Ve filmovém světě se setkali až teď v roce 2016. Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti nám přinesl temnou stranu – Batmana a světlou […] Posted in Filmové recenze
  • Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti – screeny z teaseru20. dubna 2015 Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti – screeny z teaseru Trailer na Youtube. Posted in Články
  • Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti – screeny z nejnovějšího traileru3. prosince 2015 Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti – screeny z nejnovějšího traileru Trailer ve screenech. Posted in Screeny z trailerů
  • Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti14. červnaec 2015 Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti Screeny z Traileru. Posted in Články
  • Rychlí a zběsilí –  55%14. února 2016 Rychlí a zběsilí – 55% Rychlí a zběsilí jsou předělovým patníkem ve vývoji celé série Rychle a zběsile. Po dvou stylizovaných dílech se vrací ke kořenům, k prvnímu dílu s jeho celkovým tónem i hereckým obsazením. To dobře ilustruje už anglický název, identický […] Posted in Filmové recenze
  • Rychle a zběsile 7 – 60 %2. března 2016 Rychle a zběsile 7 – 60 % Sedmý díl série škvaří gumy na cestě, kterou poprvé postavil díl pátý a která je prošpikovaná prasklinami způsobenými dílem šestým. Od předchozího dílu se ovšem tvrdě odráží i zběsilá sedmička, která ale tentokrát vsází na cool postavy, […] Posted in Filmové recenze
  • Rychle a zběsile 5 – 75%15. února 2016 Rychle a zběsile 5 – 75% Rychle a zběsile 5 je všeobecně nejlépe přijatým dílem série. Pro studio navíc znamenal ujištění, že v rukou drží zlatý důl. Pátý díl totiž vydělal celosvětově přes 626 milionů dolarů a odstartoval pro sérii éru nadsazeného akčního […] Posted in Filmové recenze
  • Rychle a zběsile 6 – 50%19. února 2016 Rychle a zběsile 6 – 50% Tvůrci šestého dílu Rychle a zběsile si museli nechat udělat průzkum, podle kterého už fanoušci série trpí zvýšenou necitlivostí na akční hrátky předešlých dílů. Jak by bylo jinak možné, že šestka ztrácí soudnost a v závěrečné třetině nám […] Posted in Filmové recenze
  • Ben Affleck25. března 2016 Ben Affleck Ben Affleck, celým jménem Benjamin Geza Affleck (* 15. srpna 1972 Berkeley, Kalifornie, USA) je americký filmový herec, režisér a scenárista. Osobní život Je ženatý s Jennifer Garnerovou, se kterou má dcery Violet Anne a Seraphinu […] Posted in Profily osob
  • Karel Höger17. června 2014 Karel Höger Karel Höger (17. června 1909, Brno-Královo Pole – 4. května 1977, Praha) byl významný český herec. Byl to velice jemný člověk s mimořádně citlivým hereckým projevem a kultivovanou výslovností. Jeho první manželkou byla herečka Zdenka […] Posted in Profily osob

X

Přidejte si Kritiky.cz na Váš facebook.