Spolupracujeme s:  IZDoprava.cz | MujTip.Info | ČSKR.CZ | X-Box-hry | Simca's web

Gal Gadot





Hodnocení článku:
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Nahrávám...


Gal Gadot je Izraelská herečka, původem byla modelka. Její herecká dráha začala v roce 2009, kdy hrála Gisele v sérii Rychle a zběsile. Její nejslavnější role je Wonder Woman ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, kde hraje roli Wonder Woman/Diany Price.

V roce 2003 se stala v rodné zemi Izraeli Miss, její předci jsou ze ¼ Němci, ze ¼ Poláci, ze ¼ Rakušané a z ¼ je Češka. Kolem 20. let byla členkou izraelské armády na dva roky, kde se naučila disciplíny a respektu.

28. řijna roku 2008 si vzala svého přítele v hotelu v Tel Avivu, narodila se jim dcera. Vlastní motorku Ducati Monster-S2R, hraje tenis, basketball a další sporty.

Filmografie

2019 Justice League Part Two
2017 The Justice League Part One
2017 Wonder Woman
2016 Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
2016 Criminal
2016 Keeping Up with the Joneses
2016 Triple 9
2015 Rychle a zběsile 7
2014 Shoshana khaloutz merkazi
2013 Rychle a zběsile 6
2011 Rychle a zběsile 5

Jiří Borový

Majitel a šéfredaktor Kritiky.cz

Koment...

↓ Komentáře k článku ↓

Související příspěvky:


X

Přidejte si Kritiky.cz na Váš facebook.