Spolupracujeme s:  IZDoprava.cz | MujTip.Info | ČSKR.CZ | X-Box-hry | Simca's web

Ben Affleck





Hodnocení článku:
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Nahrávám...


Ben Affleck, celým jmé­nem Benjamin Geza Affleck (* 15. srpna 1972 Berkeley, Kalifornie, USA) je ame­rický fil­mový herec, reži­sér a sce­nárista.

Osobní život

Je ženatý s Jennifer Garnerovou, se kte­rou má dcery Violet Anne a Seraphinu Rose Elizabeth a syna Samuela. Je znám svými výrazně levi­co­vými názory. V roce 2004 se coby dele­gát zúčast­nil Národního kon­ventu Demokratické strany.

V roce 2015 se poku­sil cen­zu­ro­vat doku­ment Finding Your Roots o his­to­rii svého rodu, když chtěl zaml­čit otro­kář­skou minu­lost jed­noho svého předka. Když se aféra pro­va­lila, odmítla ame­rická tele­vize pořad odvy­sí­lat.

Filmografie

2019 Justice League Part Two
2017 Live by Night
2017 The Justice League Part One
2017 Untitled Batman Reboot
2016 Batman v Superman: Úsvit spra­ve­dl­nosti
2016 Sebevražedný oddíl
2016 The Accountant
2014 Zmizelá
2013 Hra na hraně
2012 Argo
2012 K zázraku
2010 Manažeři
2010 Město
2009 Až tak moc tě nežere
2009 Extrakt
2009 Na odstřel
2006 Clerks 2: Muži za pul­tem
2006 Hollywoodland
2006 Sejmi eso
2006 Světák
2004 Přežít Vánoce
2004 Táta na plný úva­zek
2003 Daredevil
2003 Láska s rizi­kem
2003 Výplata
2002 Incident
2002 Nejhorší obavy
2002 Pomoc!!! Já mám rande
2001 Jay a mlčen­livý Bob vrací úder
2001 Pearl Harbor
2001 Táta a ti druzí
2000 Falešná hra
2000 Josef – Král snů
2000 Nahoru, dolů
2000 Riziko
2000 SNL Fanatic (TV film)
1999 Dogma
1999 Larry, kroť se (TV seriál)
1999 Živelná pohroma
1999 200 ciga­ret
1998 Armageddon
1998 Přízraky
1998 Zamilovaný Shakespeare
1997 Dobrý Will Hunting
1997 Hledám Amy
1997 Vem mě s sebou
1995 Flákači
1995 Glory Daze
1994 Body to Die for: The Aaron Henry Story, A (TV film)
1993 Against the Grain (TV seriál)
1993 Omámení a zma­tení
1992 Buffy, zabí­ječka upírů
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1992 Školní vázanky
1991 Táta (TV film)
1988 Second Voyage of the Mimi, The (TV seriál)
1987 Vražedný stisk (TV film)
1986 Wanted: The Perfect Guy (TV film)
1984 Voyage of the Mimi, The (TV seriál)
1981 Dark End of the Street, The


Detaily o článku Ben Affleck

Wikipedie

Články pře­vzaté z české Wikipedie.

Koment...

↓ Komentáře k článku ↓

Související příspěvky:


X

Přidejte si Kritiky.cz na Váš facebook.