Spolupracujeme s:  IZDoprava.cz | MujTip.Info | ČSKR.CZ | X-Box-hry | Simca's web

Ben Affleck



Hodnocení článku:
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Nahrávám...


Ben Affleck, celým jménem Benjamin Geza Affleck (* 15. srpna 1972 Berkeley, Kalifornie, USA) je americký filmový herec, režisér a scenárista.

Osobní život

Je ženatý s Jennifer Garnerovou, se kterou má dcery Violet Anne a Seraphinu Rose Elizabeth a syna Samuela. Je znám svými výrazně levicovými názory. V roce 2004 se coby delegát zúčastnil Národního konventu Demokratické strany.

V roce 2015 se pokusil cenzurovat dokument Finding Your Roots o historii svého rodu, když chtěl zamlčit otrokářskou minulost jednoho svého předka. Když se aféra provalila, odmítla americká televize pořad odvysílat.

Filmografie

2019 Justice League Part Two
2017 Live by Night
2017 The Justice League Part One
2017 Untitled Batman Reboot
2016 Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
2016 Sebevražedný oddíl
2016 The Accountant
2014 Zmizelá
2013 Hra na hraně
2012 Argo
2012 K zázraku
2010 Manažeři
2010 Město
2009 Až tak moc tě nežere
2009 Extrakt
2009 Na odstřel
2006 Clerks 2: Muži za pultem
2006 Hollywoodland
2006 Sejmi eso
2006 Světák
2004 Přežít Vánoce
2004 Táta na plný úvazek
2003 Daredevil
2003 Láska s rizikem
2003 Výplata
2002 Incident
2002 Nejhorší obavy
2002 Pomoc!!! Já mám rande
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
2001 Pearl Harbor
2001 Táta a ti druzí
2000 Falešná hra
2000 Josef – Král snů
2000 Nahoru, dolů
2000 Riziko
2000 SNL Fanatic (TV film)
1999 Dogma
1999 Larry, kroť se (TV seriál)
1999 Živelná pohroma
1999 200 cigaret
1998 Armageddon
1998 Přízraky
1998 Zamilovaný Shakespeare
1997 Dobrý Will Hunting
1997 Hledám Amy
1997 Vem mě s sebou
1995 Flákači
1995 Glory Daze
1994 Body to Die for: The Aaron Henry Story, A (TV film)
1993 Against the Grain (TV seriál)
1993 Omámení a zmatení
1992 Buffy, zabíječka upírů
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1992 Školní vázanky
1991 Táta (TV film)
1988 Second Voyage of the Mimi, The (TV seriál)
1987 Vražedný stisk (TV film)
1986 Wanted: The Perfect Guy (TV film)
1984 Voyage of the Mimi, The (TV seriál)
1981 Dark End of the Street, The


Detaily o článku Ben Affleck

Wikipedie

Články převzaté z české Wikipedie.

Koment...

↓ Komentáře k článku ↓

Související příspěvky:

  • Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti – 70 %24. března 2016 Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti – 70 % Svět je malý pro dva hrdiny. Batman a Superman měli už mnoho filmů, seriálů a samozřejmě i komiksů. Ve filmovém světě se setkali až teď v roce 2016. Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti nám přinesl temnou stranu – Batmana a světlou […] Posted in Filmové recenze
  • Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti – screeny z teaseru20. dubna 2015 Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti – screeny z teaseru Trailer na Youtube. Posted in Články
  • Hra na hraně | Runner Runner [50%]3. ledna 2014 Hra na hraně | Runner Runner [50%] Hazard není zas tak častým tématem kriminálních filmů. Několik kousků ale vždy za rok do kin přeci jen přijde. Většinou však tyto snímky končí jen jako solidní avšak lehce průměrné výplňovky, které místo riginality či nadšení nabízejí […] Posted in Filmové recenze
  • Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti – screeny z nejnovějšího traileru3. prosince 2015 Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti – screeny z nejnovějšího traileru Trailer ve screenech. Posted in Screeny z trailerů
  • Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti14. červnaec 2015 Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti Screeny z Traileru. Posted in Články
  • Gone Girl (Zmizelá) 20148. března 2015 Gone Girl (Zmizelá) 2014 Gone Girl (GG) je filmem, na který mě upzorňoval mnohý člověk z mého okolí, filmem, který (asi po zásluze) získával slušnou pozornost médií i filmových kritiku. Shrnuto a podtrženo - filmem, který se pravděpodobně vyplatí vidět. A možná […] Posted in Filmové recenze
  • ARGO – 80 %27. listopadu 2012 ARGO – 80 % Zachránit život šesti pracovníků velvyslanectví USA z prostředí bouřlivého Teheránu je úkol jen pro nejlepší profesionály a tím je Tony Mendeze. Je agent CIA s odborným zaměřením na exfiltraci, Je to on, kdo musí vymyslet způsob, jak […] Posted in Filmové recenze
  • Výplata – Johnovi Woo dochází dech?10. dubna 2004 Výplata – Johnovi Woo dochází dech? Sci-fi thrillery podle románů a povídek zesnulého spisovatele Philipa K. Dicka (1928-1982) vykazují tradičně velmi vysokou kvalitu. Vezměte si třeba novelu Počítají androidi elektronické ovečky?, ve světě stříbrného plátna proslavenou pod […] Posted in Filmové recenze
  • Gal Gadot25. března 2016 Gal Gadot Gal Gadot je Izraelská herečka, původem byla modelka. Její herecká dráha začala v roce 2009, kdy hrála Gisele v sérii Rychle a zběsile. Její nejslavnější role je Wonder Woman ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, kde hraje roli […] Posted in Profily osob
  • Tom Hardy16. srpna 2012 Tom Hardy   Od drog a alkoholu ušel britský herec Tom Hardy velký kus cesty. Stal se jedním z nejžádanějších hollywoodských herců a momentálně ve filmu Temný rytíř povstal stojí proti Batmanovi coby fanatický terorista Bane. Ohlédněte se s […] Posted in Profily osob

X

Přidejte si Kritiky.cz na Váš facebook.