Kritiky.cz > Krátké recenze > Zlý časy v El Royale (2018)

Zlý časy v El Royale (2018)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Drew Goddard reži­sér skvě­lé Chaty v Horách mě ten­to­krát vůbec nepo­tě­šil a po del­ší době jsem odchá­zel z kina zce­la znuděn. (Zbylí 4 lidé v kině tuším usnu­li a mé kama­rád­ky odvě­ti­li po hodi­ně jest­li někdo neu­mře a to brzy, tak odchá­zí­me)

Do fil­mu jsem vklá­dal vel­ké nadě­je, slib­né trai­le­ry, sluš­ní her­ci, atrak­tiv­ní námět a také podob­nost s fil­my Identita i 8 Hrozných, kte­ré se mi líbi­ly, tak tenhle bohu­žel u mne neu­spěl.

Film má sto­páž 142 minut a nena­bí­zí dosta­tek láka­vé­ho mate­ri­á­lu, aby divá­ka doká­zal plně poba­vit i uspo­ko­jit.

Hotel se skry­tým tajem­stvím byl fajn, hez­ké interiéry,super muzi­ka a zpo­čát­ku mě nezná­mé mysté­ri­um i bavi­lo, ale pořád­ně to nikam neved­lo. Největší čas je věno­ván Jeffu Bridgesovi a Cynthii Erivo, což jsou asi nejmé­ně zají­ma­vé posta­vy ve fil­mu, jedi­ná Dakota Johnson to pře­kva­pi­vě herec­ky táh­ne a potom Chris Hemsworth, kte­rý se však uká­že posled­ní půl hodi­nu před kon­cem a to mi při­šlo jako pod­raz.

Zvraty jsou sice neo­če­ká­va­né, ale nikterak šoku­jí­cí ( Lewis Pullman lehce pře­kva­pil v závě­ru) dia­lo­gy jalo­vé a mínu­sem je pro mne i absen­ce krve a akč­ních scén. Je zde jen jed­na finál­ní pře­střel­ka v závě­ru a skon­čí dřív než řek­nu švec.

Škoda, že reži­sér nevy­tasil něco ve sty­lu Chaty v Horách, hez­ky by se to zde hodi­lo.

Zdlouhavý a né pří­liš zábav­ný film, ale svou tvář má. 60%


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,03407 s | počet dotazů: 271 | paměť: 71736 KB. | 19.03.2024 - 06:16:26